fbpx
Menu Sluiten

Google marketing

Hoe werkt zoekmachine
optimalisatie?

Nulanalyse

De eerste stap is om te kijken welk probleem je voor je klanten oplost, hoe goed je website is en hoe deze nu in Google staat.

Alleen door jou en je klanten optimaal te begrijpen kan ik de perfecte oplossing creëren.

Zoekwoorden
onderzoek

Na de nulanalyse is het tijd om je potentie te onderzoeken! Ik doe een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om de meest relevante zoektermen voor je te vinden. Daarna kijken we samen  op welke termen je wilt concurreren.

Uitvoering

Nu is het tijd om de teksten te schrijven. Ik verwerk de meest relevante zoektermen in de teksten, zodat Google de tekst goed begrijpt. Daarnaast zijn er talloze andere optimalisatietechnieken die ik toe zal passen!

Links plaatsen

Het hebben van veel inkomende links van andere websites is zeer belangrijk voor je positie in Google. Het maandelijks plaatsen van kwalitatief goede links zal er voor zorgen dat je steeds hoger in Google zal komen.

Hoe werkt onze samenwerking?

Integriteit is mijn meest belangrijke waarde. Ik werk dan ook graag samen op een eerlijke en transparante manier. 

Offerte


Ik stuur je een scherpe offerte op maat, met een persoonlijk advies.

Overeenkomst


We zetten de samenwerkingsovereenkomst op papier. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Lancering


Gaan met die banaan! Ik ga voor je aan de slag om de beste resultaten te behalen.

Reflectie


Elke maand stuur ik je een overzicht van de behaalde resultaten. Zo weet je altijd wat er gebeurt.

jorrit Rensen

“Online marketing is zo enorm effectief omdat alles feitelijk meetbaar is. Een groot gedeelte van mijn tijd besteed ik aan het optimaliseren van marketingcampagnes, zodat mijn klanten de beste resultaten krijgen. Klikken er te weinig mensen op de advertentie? Dan pas ik deze net zo lang aan totdat het gewenste resultaat bereikt is. Een online marketing campagne is in mijn ogen nooit 100% af.

Deze klanten gingen je voor

"Ik werk graag samen met Jorrit. Hij heeft voor mij een mooie website gemaakt en ook de Google Ads campagnes lopen goed. Er is een continue stroom aan nieuwe klanten, wat mij een hoop rust geeft. Ik niet meer zelf te jagen naar nieuwe opdrachten"
Guido Verheule
Fotograaf/ondernemer
"Bij mijn bedrijfsovername was er slechts één ding waar ik ondersteuning bij nodig had: goede marketing. Jorrit hielp me hiermee gelukkig en al snel kwamen er orders binnen vanuit Nederland, België en Duitsland."
dennis Hoe
Dennis Hoe
Ondernemer

Waar wacht je nog op?

Miljoenen Nederlanders kopen online

Kopen ze binnenkort ook op jouw website?