fbpx
Menu Sluiten

Adverteren in Google

Word online gevonden door je doelgroep

Google is al jarenlang één van de belangrijkste platformen voor marketeers. Vrijwel iedereen zoekt op Google. Als ondernemer is het dan natuurlijk ook interessant als jij bovenaan staat als mensen iets zoeken.

Dankzij Google tekstadvertenties sta je gelijk bovenaan! Je betaalt slechts een klein bedrag per klik en haalt daarmee geïnteresseerde mensen naar je website. Dit kan echter alleen met goede advertenties die wekelijks onderhouden worden, wat ik uiteraard graag voor je doen.

Wat is er mogelijk?

Doeltreffende tekstadvertenties

Een tekstadvertentie zorgt ervoor dat je bovenaan staat in Google en per klik betaalt. Het voordeel hiervan is dat je zelf volledige controle hebt over je uitgaven. Een goed uitgevoerde campagne levert je potentiële klanten op tegen een lage prijs per klik.

YouTube advertenties

Laat je video’s zien via YouTube! Via advertenties ziet je doelgroep jouw video’s en maken ze kennis met je bedrijf. Het is ook mogelijk om alleen deze video’s te laten zien aan mensen die al op je website zijn geweest.

Remarketing

Het is mogelijk om specifieke advertenties te sturen naar mensen die eerder interesse in je bedrijf hebben getoond. Dit is vaak de meest effectieve manier van reclame maken.

Banners

Zorg voor meer bekendheid van je bedrijf door middel van banners! Ik maak ze op maat en plaats ze daar waar je doelgroep aanwezig is.

Hoe werkt onze samenwerking?

Integriteit is mijn meest belangrijke waarde. Ik werk dan ook graag samen op een eerlijke en transparante manier. 

Offerte


Ik stuur je een scherpe offerte op maat, met een persoonlijk advies.

Overeenkomst


We zetten de samenwerkingsovereenkomst op papier. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Lancering


Gaan met die banaan! Ik ga voor je aan de slag om de beste resultaten te behalen.

Reflectie


Elke maand stuur ik je een overzicht van de behaalde resultaten. Zo weet je altijd wat er gebeurt.

jorrit Rensen

“Online marketing is zo enorm effectief omdat alles feitelijk meetbaar is. Een groot gedeelte van mijn tijd besteed ik aan het optimaliseren van marketingcampagnes, zodat mijn klanten de beste resultaten krijgen. Klikken er te weinig mensen op de advertentie? Dan pas ik deze net zo lang aan totdat het gewenste resultaat bereikt is. Een online marketing campagne is in mijn ogen nooit 100% af.

Deze klanten gingen je voor

"Ik werk graag samen met Jorrit. Hij heeft voor mij een mooie website gemaakt en ook de Google Ads campagnes lopen goed. Er is een continue stroom aan nieuwe klanten, wat mij een hoop rust geeft. Ik niet meer zelf te jagen naar nieuwe opdrachten"
Guido Verheule
Fotograaf/ondernemer
"Bij mijn bedrijfsovername was er slechts één ding waar ik ondersteuning bij nodig had: goede marketing. Jorrit hielp me hiermee gelukkig en al snel kwamen er orders binnen vanuit Nederland, België en Duitsland."
dennis Hoe
Dennis Hoe
Ondernemer

Waar wacht je nog op?

Miljoenen Nederlanders kopen online

Kopen ze binnenkort ook op jouw website?