Menu Sluiten

Google marketing

Word online gevonden door je doelgroep

Google Ads

Dit programma maakt het mogelijk om tegen een laag bedrag per klik bovenaan te staan in Google, op vooraf bepaalde zoektermen. 

Zoekmachine
optimalisatie

Een goede optimalisatie van je website zorgt ervoor dat Google goed begrijpt waar je website over gaat en of dit relevant is voor bezoekers. 

Remarketing

Het is mogelijk om specifieke advertenties te sturen naar mensen die eerder interesse in je bedrijf hebben getoond. Dit is vaak de meest effectieve manier van reclame maken.

Banners

Zorg voor meer bekendheid van je bedrijf door middel van banners! Ik maak ze op maat en plaats ze daar waar je doelgroep aanwezig is.

Hoe werkt onze samenwerking?

Integriteit is mijn meest belangrijke waarde. Ik werk dan ook graag samen op een eerlijke en transparante manier. 

Offerte


Ik stuur je een scherpe offerte op maat, met een persoonlijk advies.

Overeenkomst


We zetten de samenwerkingsovereenkomst op papier. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Lancering


Gaan met die banaan! Ik ga voor je aan de slag om de beste resultaten te behalen.

Reflectie


Elke maand stuur ik je een overzicht van de behaalde resultaten. Zo weet je altijd wat er gebeurt.

jorrit Rensen

“Online marketing is zo enorm effectief omdat alles feitelijk meetbaar is. Een groot gedeelte van mijn tijd besteed ik aan het optimaliseren van marketingcampagnes, zodat mijn klanten de beste resultaten krijgen. Klikken er te weinig mensen op de advertentie? Dan pas ik deze net zo lang aan totdat het gewenste resultaat bereikt is. Een online marketing campagne is in mijn ogen nooit 100% af.

Deze klanten gingen je voor

"Ik werk graag samen met Jorrit. Hij heeft voor mij een mooie website gemaakt en ook de Google Ads campagnes lopen goed. Er is een continue stroom aan nieuwe klanten, wat mij een hoop rust geeft. Ik niet meer zelf te jagen naar nieuwe opdrachten"
Guido Verheule
Fotograaf/ondernemer
"Bij mijn bedrijfsovername was er slechts één ding waar ik ondersteuning bij nodig had: goede marketing. Jorrit hielp me hiermee gelukkig en al snel kwamen er orders binnen vanuit Nederland, België en Duitsland."
dennis Hoe
Dennis Hoe
Ondernemer

Waar wacht je nog op?

Miljoenen Nederlanders kopen online

Kopen ze binnenkort ook op jouw website?