Menu Sluiten

Facebook advertenties

Word online gevonden door je doelgroep

Dagelijks gebruiken ongeveer 5 miljoen mensen Facebook. Als ondernemer is het natuurlijk enorm interessant om hierop te adverteren, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Goede resultaten behalen kan alleen door goed geoptimaliseerde advertenties die ondersteunt worden door een goed marketingplan. Ik help je hier graag mee!

Effectieve content

Content is king! Door je merk te verspreiden op social media bereik je je huidige klanten, maar ook nieuwe. Door effectieve content te plaatsen krijg je bezoekers naar de je website die al bekend zijn met je merk.

Winstgevende advertenties

De advertentiemogelijkheden in Facebook zijn eindeloos. Met dit middel vind je eenvoudig nieuwe klanten voor een betaalbare prijs!

Remarketing

Het is mogelijk om specifieke advertenties te sturen naar mensen die eerder interesse in je bedrijf hebben getoond. Dit is vaak de meest effectieve manier van reclame maken.

Banners

Zorg voor meer bekendheid van je bedrijf door middel van banners! Ik maak ze op maat en plaats ze daar waar je doelgroep aanwezig is.

Hoe werkt onze samenwerking?

Integriteit is mijn meest belangrijke waarde. Ik werk dan ook graag samen op een eerlijke en transparante manier. 

Offerte


Ik stuur je een scherpe offerte op maat, met een persoonlijk advies.

Overeenkomst


We zetten de samenwerkingsovereenkomst op papier. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Lancering


Gaan met die banaan! Ik ga voor je aan de slag om de beste resultaten te behalen.

Reflectie


Elke maand stuur ik je een overzicht van de behaalde resultaten. Zo weet je altijd wat er gebeurt.

jorrit Rensen

“Online marketing is zo enorm effectief omdat alles feitelijk meetbaar is. Een groot gedeelte van mijn tijd besteed ik aan het optimaliseren van marketingcampagnes, zodat mijn klanten de beste resultaten krijgen. Klikken er te weinig mensen op de advertentie? Dan pas ik deze net zo lang aan totdat het gewenste resultaat bereikt is. Een online marketing campagne is in mijn ogen nooit 100% af.

Deze klanten gingen je voor

"Ik werk graag samen met Jorrit. Hij heeft voor mij een mooie website gemaakt en ook de Google Ads campagnes lopen goed. Er is een continue stroom aan nieuwe klanten, wat mij een hoop rust geeft. Ik niet meer zelf te jagen naar nieuwe opdrachten"
Guido Verheule
Fotograaf/ondernemer
"Bij mijn bedrijfsovername was er slechts één ding waar ik ondersteuning bij nodig had: goede marketing. Jorrit hielp me hiermee gelukkig en al snel kwamen er orders binnen vanuit Nederland, België en Duitsland."
dennis Hoe
Dennis Hoe
Ondernemer

Waar wacht je nog op?

Miljoenen Nederlanders kopen online

Kopen ze binnenkort ook op jouw website?