fbpx

Google Analytics

Krijg inzicht in de prestaties van je website

Google Analytics is een programma van Google waarmee je een inzicht krijgt in de prestaties van je website. Ik plaats een stukje code op je site, waarna Analytics alle data ontvangt. Je krijgt bijvoorbeeld te zien wat voor soort mensen je website bezocht hebben, hoe lang ze er op gebleven zijn, welke pagina’s ze bezocht hebben en nog veel meer.

Door inzicht te krijgen in de prestaties van je website kun je doelgerichte verbeteringen doorvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een productpagina in de gaten houden en constateren dat een bezoeker snel wegklikt. Vervolgens kun je verbeteringen doorvoeren. Zonder Analytics zou je dit echter nooit geweten hebben.

Prestaties

Met Google Analytics krijg je een uitgebreid statistisch overzicht van de prestaties van je website.

Sturen op doelen

Samen stellen we doelen in, waarvan je maandelijks een terugkoppeling krijgt.

Onderzoeksvragen

Welke mensen bezoeken mijn website? Hoe lang blijven ze op mijn site? Wat zijn de meest populaire pagina’s? Met Analytics kun je elke onderzoeksvraag beantwoorden.

Maandelijks rapport

Elke maand krijg je een uitgebreid rapport, zodat je weet hoe je website gepresteerd heeft. Je krijgt een overzicht van de opgestelde doelen, de belangrijkste statistieken en handige grafieken.

Hoe werkt onze samenwerking?

Integriteit is mijn meest belangrijke waarde. Ik werk dan ook graag samen op een eerlijke en transparante manier. 

Offerte

Ik stuur je een scherpe offerte op maat, met een persoonlijk advies.

Overeenkomst

We zetten de samenwerkingsovereenkomst op papier. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Lancering

Gaan met die banaan! Ik ga voor je aan de slag om de beste resultaten te behalen.

Reflectie

Elke maand stuur ik je een overzicht van de behaalde resultaten. Zo weet je altijd wat er gebeurt.

jorrit Rensen

“Online marketing is zo enorm effectief omdat alles feitelijk meetbaar is. Een groot gedeelte van mijn tijd besteed ik aan het optimaliseren van marketingcampagnes, zodat mijn klanten de beste resultaten krijgen. Klikken er te weinig mensen op de advertentie? Dan pas ik deze net zo lang aan totdat het gewenste resultaat bereikt is. Een online marketing campagne is in mijn ogen nooit 100% af.

Deze klanten gingen je voor

"Ik werk graag samen met Jorrit. Hij heeft voor mij een mooie website gemaakt en ook de Google Ads campagnes lopen goed. Er is een continue stroom aan nieuwe klanten, wat mij een hoop rust geeft. Ik niet meer zelf te jagen naar nieuwe opdrachten"
Guido Verheule
Fotograaf/ondernemer
"Bij mijn bedrijfsovername was er slechts één ding waar ik ondersteuning bij nodig had: goede marketing. Jorrit hielp me hiermee gelukkig en al snel kwamen er orders binnen vanuit Nederland, België en Duitsland."
dennis Hoe
Janet Glover
Entrepreneur

Waar wacht je nog op?

Miljoenen Nederlanders kopen online

Kopen ze binnenkort ook op jouw website?